مشخصه اصلی قهوههای عربیکا، عطر و طعم خوشایند آنهاست و زمانی که این دانهها برای قهوه اسپرسو انتخاب میشوند. عموماً برشتهکاری میان-تیره یا تیره داشته و با درجه ریز، آسیاب میشوند. نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری دانههای قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجهی سلسیوس تهیه میگردد.
قهوه اسپرسوی مانوکا ۱۰۰% عربیکا با خاستگاه آمریکای لاتین است، که طعمی ملایم و میوهای داشته و پسطعم آن آجیلی است. اسیدیتهای شبیه به سیب با پایانی شکلاتی دارد. جهت خرید قهوه اسپرسو مانوکا بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
مخزن آب را پر کرده و دستگاه را روشن کنید تا آب به دمای تنظیم شده برسد. برای اسپرسو سینگل شات حدود 7 گرم و برای اسپرسو دبل شات 14 گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارید. قهوه را درون پورتا فیلتر بریزید. به کمک انگشتان، قهوه را پخش کرده و سطح آن را صاف کنید. پورتا فیلتر را به هد گروپ وصل کنید و شات اسپرسو را زیر خروجی قرار دهید. سریعا دکمه عصاره گیری را بزنید. زمان عصاره گیری کامل، 25 تا30 ثانیه زمان میبرد.
برند | بن مانو |
وزن بستهبندی | 250 گرم |
ابعاد بستهبندی | 5*9*29 سانتیمتر |
نوع بستهبندی | پاکت 3لایه آلومینیومی |
کشور سازنده | ایران |
میزان کافئین | متوسط |
درجه برشته کاری | میان برشت |
درجه آسیا | ریز |
گونه | عربیکا |
رایحه و طعم | عطر قوی - طعم پیچیده |
اسیدیته | بالا |
پس طعم | خیلی بالا |
بافت | بالا |
شیرینی | خیلی بالا |
ابزار دم آوری | موکاپات، ماشین اسپرسو |
مشخصه اصلی قهوههای عربیکا، عطر و طعم خوشایند آنهاست و زمانی که این دانهها برای قهوه اسپرسو انتخاب میشوند. عموماً برشتهکاری میان-تیره یا تیره داشته و با درجه ریز، آسیاب میشوند. نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری دانههای قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجهی سلسیوس تهیه میگردد.
قهوه اسپرسوی مانوکا ۱۰۰% عربیکا با خاستگاه آمریکای لاتین است، که طعمی ملایم و میوهای داشته و پسطعم آن آجیلی است. اسیدیتهای شبیه به سیب با پایانی شکلاتی دارد. جهت خرید قهوه اسپرسو مانوکا بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
مخزن آب را پر کرده و دستگاه را روشن کنید تا آب به دمای تنظیم شده برسد. برای اسپرسو سینگل شات حدود 7 گرم و برای اسپرسو دبل شات 14 گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارید. قهوه را درون پورتا فیلتر بریزید. به کمک انگشتان، قهوه را پخش کرده و سطح آن را صاف کنید. پورتا فیلتر را به هد گروپ وصل کنید و شات اسپرسو را زیر خروجی قرار دهید. سریعا دکمه عصاره گیری را بزنید. زمان عصاره گیری کامل، 25 تا30 ثانیه زمان میبرد.
برند | بن مانو |
وزن بستهبندی | 250 گرم |
ابعاد بستهبندی | 5*9*29 سانتیمتر |
نوع بستهبندی | پاکت 3لایه آلومینیومی |
کشور سازنده | ایران |
میزان کافئین | متوسط |
درجه برشته کاری | میان برشت |
درجه آسیا | ریز |
گونه | عربیکا |
رایحه و طعم | عطر قوی - طعم پیچیده |
اسیدیته | بالا |
پس طعم | خیلی بالا |
بافت | بالا |
شیرینی | خیلی بالا |
ابزار دم آوری | موکاپات، ماشین اسپرسو |