اگر نیاز باشد تعریفی از قهوه فرانسه ارائه دهیم میتوانیم بگوییم بهطور کلی به دانه قهوههای مناسب برای قهوههای دمی، قهوه فرانسه میگویند.
قهوههای دمی با دو شیوه اصلی چکهای و غوطهوری تهیه میشوند. قهوه دمی چکهای با عبور آب بهصورت آهسته از بین دانههای قهوه آسیاشده آماده میشود. در شیوه غوطهوری که عموماً از ابزار فرنچپرس استفاده میشود، با ریختن مستقیم آب داغ برروی دانههای قهوه و غوطهور شدن دانهها در آب و سپس صاف کردن آن پس از گذشت چند دقیقه قهوه آماده میشود. خاستگاه قهوه فرانسه بنمانو آمریکای لاتین است. جهت خرید قهوه فرانسه بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
برای دم آوری قهوه فرانسه می توانید از دستگاه های قهوه ساز چکه ای یا فرنچ پرس استفاده کنید. برای دستگاه قهوه ساز چکه ای فیلتر را در دستگاه قرار دهید. قهوه را پیمانه کنید. حدودا 6-8 گرم برای 100 میلی لیتر آب در نظر بگیرید. سپس قهوه را درون فیلتر بریزید. مقدار آب کافی را اندازه گیری کرده و داخل دستگاه قهوه ساز بریزید. دستگاه قهوه ساز را روشن کرده و تا زمانی که قهوه به طور کامل دم بکشد صبر کنید.
برند | بن مانو |
وزن بستهبندی | 250 گرم |
ابعاد بستهبندی | 5*9*29 سانتیمتر |
نوع بستهبندی | پاکت 3لایه آلومینیومی |
کشور سازنده | ایران |
میزان کافئین | کم |
درجه برشته کاری | میان برشت |
درجه آسیا | متوسط |
رایحه و طعم | عطر و طعم قوی |
اسیدیته | بالا |
پس طعم | بالا |
بافت | بالا |
شیرینی | بالا |
ابزار دم آوری | موکاپات، ماشین اسپرسو |
اگر نیاز باشد تعریفی از قهوه فرانسه ارائه دهیم میتوانیم بگوییم بهطور کلی به دانه قهوههای مناسب برای قهوههای دمی، قهوه فرانسه میگویند.
قهوههای دمی با دو شیوه اصلی چکهای و غوطهوری تهیه میشوند. قهوه دمی چکهای با عبور آب بهصورت آهسته از بین دانههای قهوه آسیاشده آماده میشود. در شیوه غوطهوری که عموماً از ابزار فرنچپرس استفاده میشود، با ریختن مستقیم آب داغ برروی دانههای قهوه و غوطهور شدن دانهها در آب و سپس صاف کردن آن پس از گذشت چند دقیقه قهوه آماده میشود. خاستگاه قهوه فرانسه بنمانو آمریکای لاتین است. جهت خرید قهوه فرانسه بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.
دستورالعمل تهیه:
برای دم آوری قهوه فرانسه می توانید از دستگاه های قهوه ساز چکه ای یا فرنچ پرس استفاده کنید. برای دستگاه قهوه ساز چکه ای فیلتر را در دستگاه قرار دهید. قهوه را پیمانه کنید. حدودا 6-8 گرم برای 100 میلی لیتر آب در نظر بگیرید. سپس قهوه را درون فیلتر بریزید. مقدار آب کافی را اندازه گیری کرده و داخل دستگاه قهوه ساز بریزید. دستگاه قهوه ساز را روشن کرده و تا زمانی که قهوه به طور کامل دم بکشد صبر کنید.
برند | بن مانو |
وزن بستهبندی | 250 گرم |
ابعاد بستهبندی | 5*9*29 سانتیمتر |
نوع بستهبندی | پاکت 3لایه آلومینیومی |
کشور سازنده | ایران |
میزان کافئین | کم |
درجه برشته کاری | میان برشت |
درجه آسیا | متوسط |
رایحه و طعم | عطر و طعم قوی |
اسیدیته | بالا |
پس طعم | بالا |
بافت | بالا |
شیرینی | بالا |
ابزار دم آوری | موکاپات، ماشین اسپرسو |