پا به پا / بُن مانو Bonmano / پودر قهوه اسپرسو پریسکا بن مانو
قهوه اسپرسو پریسکا

پودر قهوه اسپرسو پریسکا بن مانو


کد کالا : 801010

رنگ کالا :

ویژگی کالا :
گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی

بهترین قیمت

موجود در انبار

امتیاز باشگاه مشتریان

6%
194,000  تومان

183,900 تومان

توضیحات             مشخصات             نظرات             پرسش و پاسخ

توضیحات

این قهوه ترکیب ۸۰% عربیکا – ۲۰% روبوستا با خاستگاه‌های آفریقا و اندونزی است. طعم کارامل، عطر گلی و ادویه‌ای هنگام نوشیدن قهوه‌ اسپرسوی پریسکا حس می شود. مشخصه‌ اصلی قهوه‌های عربیکا، عطر و طعم خوشایند آن‌ها است. در مقابل قهوه‌های روبوستا میزان کافئین بالا و کف (Crema) زیادی دارند. برای تهیه‌ یک قهوه‌ اسپرسوی مطلوب و متناسب با سیلقه و نیاز مصرف‌کننده باید مقادیر مشخصی از دانه های قهوه‌های عربیکا و روبوستا ترکیب شوند.

نوشیدنی‌ اسپرسو از عصاره‌گیری دانه‌های قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجه‌ سلسیوس تهیه می‌گردد. اصولاً آماده‌سازی نوشیدنی اسپرسو نیازمند دانش، مهارت و تجهیزات خاص است. جهت خرید قهوه اسپرسو پریسکا بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.


ویژگی ها:

  • 80% عربیکا، 20% روبوستا
  • دارای محافظ رایحه (Aroma Keep)
  • قهوه‌ تازه‌برشت (Fresh Roasted Coffee)

دستورالعمل تهیه:

مخزن آب را پر کرده و دستگاه را روشن کنید تا آب به دمای تنظیم شده برسد. برای اسپرسو سینگل شات حدود 7 گرم و برای اسپرسو دبل شات 14 گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارید. قهوه را درون پورتا فیلتر بریزید. به کمک انگشتان، قهوه را پخش کرده و سطح آن را صاف کنید. پورتا فیلتر را به هد گروپ وصل کنید و شات اسپرسو را زیر خروجی قرار دهید. سریعا دکمه عصاره گیری را بزنید. زمان عصاره گیری کامل، 25 تا30 ثانیه زمان می‌برد.

قهوه بن مانو قهوه اسپرسو قهوه اسپرسو بن مانو پودر قهوه بن مانو قهوه پودر قهوه بن مانو Bonmano

مشخصات
برند بن مانو
وزن بسته‌بندی 250 گرم
ابعاد بسته‌بندی 5*9*29 سانتی‌متر
نوع بسته‌بندی پاکت 3لایه آلومینیومی
کشور سازنده ایران
میزان کافئین متوسط
درجه برشته کاری میان برشت
درجه آسیا ریز
گونه ترکیب عربیکا و روبوستا
رایحه و طعم عطر و طعم قوی
اسیدیته بالا
پس طعم بالا
بافت بالا
شیرینی بالا
ابزار دم آوری موکاپات، ماشین اسپرسو
خاستگاه آفریقا و اندونزی

نظرات

پرسش و پاسخ

پودر قهوه اسپرسو پریسکا بن مانو

این قهوه ترکیب ۸۰% عربیکا – ۲۰% روبوستا با خاستگاه‌های آفریقا و اندونزی است. طعم کارامل، عطر گلی و ادویه‌ای هنگام نوشیدن قهوه‌ اسپرسوی پریسکا حس می شود. مشخصه‌ اصلی قهوه‌های عربیکا، عطر و طعم خوشایند آن‌ها است. در مقابل قهوه‌های روبوستا میزان کافئین بالا و کف (Crema) زیادی دارند. برای تهیه‌ یک قهوه‌ اسپرسوی مطلوب و متناسب با سیلقه و نیاز مصرف‌کننده باید مقادیر مشخصی از دانه های قهوه‌های عربیکا و روبوستا ترکیب شوند.

نوشیدنی‌ اسپرسو از عصاره‌گیری دانه‌های قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجه‌ سلسیوس تهیه می‌گردد. اصولاً آماده‌سازی نوشیدنی اسپرسو نیازمند دانش، مهارت و تجهیزات خاص است. جهت خرید قهوه اسپرسو پریسکا بن مانو از سایت پا به پا به لینک بالا در همین صفحه مراجعه کنید.


ویژگی ها:

  • 80% عربیکا، 20% روبوستا
  • دارای محافظ رایحه (Aroma Keep)
  • قهوه‌ تازه‌برشت (Fresh Roasted Coffee)

دستورالعمل تهیه:

مخزن آب را پر کرده و دستگاه را روشن کنید تا آب به دمای تنظیم شده برسد. برای اسپرسو سینگل شات حدود 7 گرم و برای اسپرسو دبل شات 14 گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارید. قهوه را درون پورتا فیلتر بریزید. به کمک انگشتان، قهوه را پخش کرده و سطح آن را صاف کنید. پورتا فیلتر را به هد گروپ وصل کنید و شات اسپرسو را زیر خروجی قرار دهید. سریعا دکمه عصاره گیری را بزنید. زمان عصاره گیری کامل، 25 تا30 ثانیه زمان می‌برد.

برند بن مانو
وزن بسته‌بندی 250 گرم
ابعاد بسته‌بندی 5*9*29 سانتی‌متر
نوع بسته‌بندی پاکت 3لایه آلومینیومی
کشور سازنده ایران
میزان کافئین متوسط
درجه برشته کاری میان برشت
درجه آسیا ریز
گونه ترکیب عربیکا و روبوستا
رایحه و طعم عطر و طعم قوی
اسیدیته بالا
پس طعم بالا
بافت بالا
شیرینی بالا
ابزار دم آوری موکاپات، ماشین اسپرسو
خاستگاه آفریقا و اندونزی

194,000 6 % 183,900تومان
پیگیری سفارشات
محصولات پیشنهادی اوت لت